ToplotaOskrba s toploto in paro

V M-Energetiki zagotavljamo proizvodnjo toplotne energije in tehnološke pare ter s toploto oskrbujemo industrijske porabnike na lokaciji industrijske cone v Murski Soboti in Ljutomeru.

Proces proizvodnje toplotne energije se z uporabo kotlov različnih moči do 25 MW izvaja v naši kotlovnici v Murski Soboti ter ločeno iz kotlovnic na posameznih lokacijah.

S parnimi kotli proizvajamo tudi tehnološko paro za proizvodni proces v tekstilni industriji s kapaciteto 6 ton na uro. Z načrtovano širitvijo in posodobitvijo naprav načrtujemo postopno širitev oskrbe s toploto na področju indrustrijskih con Murska Sobota in Ljutomer.

Imamo strokovno uposobljeno ekipo za upravljanje, nadzor in vzdrževanje vročevodnih in parnih kotlov, kogeneracijskih naprav, kompresorskih in hladilnih naprav ter pomožnih naprav in opreme. Ekipo stalno izobražujemo, izboljšujemo poslovanje in posodabljamo tehnologijo.

Našim odjemalcem zagotavljamo stalno, zanesljivo in ugodno oskrbo s toploto in paro ter nudimo kvalitetno servisno in tehnično podporo.

Nahajate se: Domov Storitve Oskrba s toploto in paro