ELEKTROINŠTALACIJSKA DELA

V okviru elektroinštalacijskih storitev izvajamo:

Preglede, preizkuse in meritve izvajamo za vse vrste objektov. Po opravljeni storitvi vam izdelamo celotno poročilo o pravilnostih in nepravilnostih, ter vam svetujemo pri odpravi le-teh.  Za vas tudi nepravilnosti odpravimo. Svetujemo vam tudi pri periodičnih pregledih. 

MX5A2569

Da bi zagotovili varnost  nizkonapetostnih električnih inštalacij v manj zahtevnih in zahtevnih stavbah in s tem omejili ogrožanje ljudi, živali in premoženja, je potrebno strelovodne sisteme ves čas njihove življenjske do, tako vizualno kot redno, pregledovati, preizkušati in meriti.

MX5A2565

Kakovost električne energije je z razvojem tehnoloških procesov vedno bolj pomemben dejavnik. Vse več je tehnološko naprednih naprav, ki so tudi učinkovitejše in posledično tudi večji porabnik, kar dodatno obremenjuje vaše električno omrežje.

Ob vgradnji takih naprav v obstoječa električna omrežja, se začnejo pojavljati določene težave oz. motnje.

Ob ugotovitvi le-teh, za vas izvedemo meritve kakovosti napetosti, toka in energije, izdelamo poročilo in podamo predloge za izboljšave in sanacijo.

MX5A2554

V našem podjetju  se zavedamo, da je kvalitetna izvedba električnih instalacij, strelovodnih napeljav ter ostalih električnih postrojev v skladu z veljavno zakonodajo, izrednega pomena za varnost in zanesljivost objektov.

Najvišjo stopnjo varnosti in zanesljivosti objektov je moč zagotoviti le ob vrhunski kvaliteti izvedenih storitev, vključno z dobavo materiala najvišjega kakovostnega razreda.

Za več informacij nas kontaktirajte in z veseljem vam bomo svetovali pri načrtovanju izvedbe oz. prenovi objekta.

MX5A2952

Po vaših željah vam izvedemo celotno signalno komunikacijsko mrežo za zagotavljanje prenosnih poti telefonije, računalniške mreže, televizije… in ostalih inteligentnih inštalacij.

Opravimo tudi meritve optičnih in bakrenih vodov.

komunikacijska omara

Požar predstavlja največjo nevarnost za ljudi in premoženje. S sistemi za odkrivanje in javljanje požara ter alarmiranje, lahko pravočasno zaznamo in ukrepamo ter tako preprečimo večjo materialno škodo.

Enako kot požarna varnost, je pomembno tudi tehnično varovanje objektov, ki nas obvaruje pred nepridipravi.

V našem podjetju M-energetika d.o.o. vam svetujemo in na vašo željo izvedemo montažo obojega. Pokličite nas, poiskali bomo najoptimalnejšo rešitev.

Fire-supression-system-2

Namen varnostne razsvetljave je zagotoviti takojšnjo in samodejno  osvetlitev za določen čas, kadar odpove napajanje splošne razsvetljave.

Zagotavljati mora osvetlitev evakuacijskih poti za varen umik na varno območje, osvetlitev piktogramskih znakov, osvetljenost ročnih javljalnikov požara in omogočanje izvajanja varnostnih ukrepov.

V našem podjetju M-energetika d.o.o. vam nudimo celovito rešitev od načrtovanja do izvedbe.

IMG_8717

Visoko učinkovita LED svetila so kot nalašč rešitev za popolno osvetlitev prostorov. Le-ta nam omogočajo občutno zmanjšanje porabe električne energije, povečajo varnost, izboljšajo delovne pogoje in počutje. Z optimizacijo razsvetljave vam pomagamo k izboljšanju kvalitete življenja in udobje na delovnem mestu ter znižamo stroške upravljanja in vzdrževanja. V podjetju vam nudimo razsvetljavo različnih podizvajalcev najvišjega kakovostnega razreda.

MX5A2453

Nudimo vam izdelavo elektro-razdelilnih omar po vaših željah in potrebah. Pri izdelavi uporabljamo visoko kakovostne komponente priznanih proizvajalcev (Schneider, Schrak, Siemens,…). Poleg tehnične podpore in svetovanja (od načrtovanja do montaže na objektu), vam nudimo še vzdrževanje in servisiranje. Po želji zdelamo tudi enopolne sheme in opravimo meritve.

MX5A2672

Vzdrževanje pomeni izvedbo vseh del, ki so potrebna za to, da se ohranjajo stanovanjske stavbe in stanovanja kot celote v dobrem stanju in omogočajo ugodne bivalne razmere ter podaljšujejo življenjsko dobo objektov.

V našem podjetju M-energetika d.o.o. vam nudimo servisiranje vgrajenih naprav, vzdrževanje delov in naprav ter pogodbeno vzdrževanje objektov.

MX5A2425

Termovizijska kamera je postala nepogrešljiv pripomoček za  hitro in enostavno odkrivanje skritih napak in  preventivnem vzdrževanju. Napake lahko s kamero odkrijemo, še preden privedejo do okvar opreme ali drugih vrst poškodb.

S termovizijsko kamero vam  lahko pregledamo celotno napeljavo v objektu, električnih omaricah in NN postrojih. Izdelamo tudi ustrezno poročilo o pregledu.

IMG_8751

Reference

Osnovna šola Veržej

Energetska obnova stavbe vključno z pregledom in meritvami el. inštalacije

SIBON Wine & Spa resort

Pregled, preizkus in meritve električne inštalacije z izdajo poročila

Poslovna stavba Cleangrad d.o.o.

Celotna elektroinštalacijska dela na poslovni stavbi vključno z meritvami ter izdajo  poročil in certifikatov

Vse reference